Вести

Превентивне активности у циљу раног откривања дијабетеса

Поводом обележавања предстојећег Светског дана дијабетеса Удружење дијабетичара Трстеник је дана 05.11.2015. одржало трибину под називом "Превентивне активности и подизање свести становништва у циљу раног откривања шећерне болести" . Организацију су спровели месни одбори СНС Јасиковица, Бучје, Камењача и Лопаш уз подршку ОО СНС Трстеник , одборника СНС и Уније Жена. У оквиру трибине спроведено је мерење шећера у крви и крвног притиска мештана који су се одазвали у великом броју. 
Предавач на трибини је била уважена др.спц.инт. медицине Жаклина Ристић, поред ње акцију су подржале др. Марина Ристић и председница Удружења дијабетичара Виолета Ђекић.Планирано је да се ова акција спороведе и у осталим местима трстеничке општине.

ОО СНС ТрстеникПредавач на трибини је била уважена др.спц.инт. медицине Жаклина Ристић, поред ње акцију су подржале др. Марина Ристић и председница Удружења дијабетичара Виолета Ђекић.Планирано је да се ова акција спороведе и у осталим местима трстеничке општине.

ОО СНС ТрстеникПредавач на трибини је била уважена др.спц.инт. медицине Жаклина Ристић поред ње акцију су подржале др. Марина Ристић и председница удружења диjабетичара Виолета Ђекић