Саопштења

Саопштење Општинског одбора Српске напредне странке

 

Општински одбор Српске напредне странке Трстеник даје пуну подршку политици коју води Александар Вучић !!!

Србија је након спроведених реформи консолидовала финасије, створени су услови за раст и развој привреде, за привлачење инвестиција и отварање нових радних места. Након година пропадања и урушавања, активно се ради на обнови и изградњи нове инфраструктуре, улаже се у школство и здравство. Створени су услови за повећање плата и пензија, из реалних средстава.Било је неопходно постићи финансијску и политичку стабилност и послати поруку да је Србија повољна дестинација за улагање. Грађани су препознали ове резултате и недвосмислену подршку дали управо политици коју води Александар Вучић.
Општински одбор Српске напредне странке у Трстенику најоштрије осуђује покушаје опозиције да насилно и супротно вољи грађана преузме власт. Грађани су препознали лицемерје у наступима опозиције и њихову борбу за личне интересе и на изборима поверење дали Српској напредној странци, политици сарадње и реформи. 
Они који чине Ђиласов савез против Србије, били су перјаница странке за време чијег је мандата такозвано Косово прогласило независност, борили су се за доборобит Косова и Метохије тако што су изместили ово питање из Уједињених нација у ЕУ и установили границе међу Србима.
Данас имају образа да нападају Александра Вучића који штити интересе Срба и Србије, који настоји да пронађе решење за наслеђене проблеме и храбро се залаже за дугорочну стабилност.
Општински одбор СНС Трстеник на челу са Александром Ћирићем осуђује позиве опозиционара на државни удар и насилно преузимање власти. Србија се ,као правна држава мора поштовати и нема места насиљу, крвопролићу и хаосу. Грађани су поверење дали Александру Вучићу и на локалним и на парламентарним изборима и јасно поручили да је политика Српске напредне странке једина реална и могућа.