Вести

МИЛЕНА ТУРК ПРЕДСЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СНС ТРСТЕНИК

     Дана 23. априла 2023. године одржана је Изборна скупштина Српске напредне странке Трстеник, којој су претходили избори за председнике месних одбора и делегате за Изборну скупштину.

     Делегати Изборне скупштине Српске напредне странке Трстеник су у својој одлуци били једногласни и изабрали члана Председништва СНС Милену Турк за председницу ОО СНС Трстеник.

     За потпредседнике Општинског одбора изабрани су др Жаклина Ристић, Дејан Раковац, Герасим Атанасковић и Милан Стојић.

     Свечаној Скупштини присуствовали су члан Председништва СНС Братислав Гашић, потпредседница Главног одбора СНС Невена Ђурић, члан Председништва СНС Зоран Томић, члан Извршног одбора СНС за Расински округ Ненад Дејановић, представници Општинских одбора Српске напредне странке Ћићевац, Александровац, Брус и Варварин.

    Турк, која је на овом месту наследила Александра Ћирића, захвалила се делегатима на указаном поверењу и подршци и истакла да је свесна предстојећих одговорности и задатака.

     Привилегија је бити део велике породице Српске напредне странке и на истој линији са људима који деле исте вредности - поручила је Милена Турк, нова председница ОО СНС. Прилику да развијамо наш Трстеник омогућили су нам добри изборни резултати, предан и посвећен рад као и лично залагање сваког појединца нашег тима. Сигурна сам да ће овај тим наставити да ниже победе и да поручује да политика СНС нема алтернативу. Циљ нам је да Трстеник достигне онај степен развоја који залужује у инфраструктурном и привредном смислу, као и са за младе људе створимо перспективу и разлог да у Трстенику остану и заснивају своје породице.

     Милена Турк је била народна посланица у два мандата од 2014. до 2020.године,када је изабрана за председницу општине.

     Свечаној седници Скупштине присуствовали су и чланови Председништва СНС и више страначких функционера из региона.