Вести

Расински округ сложно у нове победе

Члан председништва и главног одбора СНС, Милена Турк, присуствовала је седницама које су одржане данас у МТС дворани, а којим је председавао председник странке Александар Вучић.

"Недовољно често држимо седнице ГО и добро је да се окупимо и саслушамо једни друге. Око скупштине странке, у складу са статутом СНС, о чему смо на Председништву причали, 26. или 27. априла, сазваћу скупштину за 27. мај ове године. И у току су већ унутарстраначки избори, негде се одвијају на добар начин, негде на мање добар начин", рекао је овом приликом Александар Вучић.

Најавио је да ће се на скупштини крајем маја бирати сви страначки органи, а такође је навео и да не постоји таква странка као што је СНС.

"Потребне су нам снаге свих добрих и важних људи у тешком периоду у којем се налазимо. Морамо и неке нове људе да видимо на српској политичкој сцени, долази време и за подмлађивање, али и за неке људе који не морају да буду годинама млади, али нису потрошени", навео је председник странке Александар Вучић говорећи о оснивању Покрета.