Вести

Потписан уговор са министарством државне управе и локалне самоуправе

Заменик председнице општине Трстеник Дејан Раковац, данас је у Палати Србије потписао уговор са Министарством државне управе и локалне самоуправе о расподели средстава за пројекат Енергетске санације Гимназије Вук Караџић Трстеник.

Председница општине отворила 9. Изложбу паса свих раса

Председница општине Трстеник, Милена Турк, у друштву свог заменика Дејана Раковца и организатора, отворила је девету по реду изложбу паса свих раса, која је данас у организацији кинолошког друштва Медвеђа а уз покровитељство општине Трстеник, спроведена у МЗ Медвеђа.

ПОСЕТА ПРЕДСТАВНИКА МИН. ЗА РАД, ЗАПОШЉАВАЊЕ, БОРАЧКА И СОЦИЈАЛНА ПИТАЊА

ДЕЛЕГАЦИЈА МИНИСТАРСТВА ЗА РАД, ЗАПОШЉАВАЊЕ, БОРАЧКА И СОЦИЈАЛНА ПИТАЊА ПОСЕТИЛА ТРСТЕНИЧКИ ЦЕНТАР ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Лав Григорије Пајкић и помоћник министра Славица Јелача обишли су Центар за социјални рад у Трстенику.

ОБЕЛЕЖЕНО 20 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА ДРУШТВА МНРО

Поводом обележавања 20 година постојања и успешног рада Друштва за помоћ ментално недовољно развијеним особама, у сали Дома културе у Трстенику, ово друштво организовало је пригодну свечаност, на којој је, поред представника локалне самоуправе, присуствовао и државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачк

ПОДЕЛА МЕРКАНТИЛНОГ КУКУРУЗА ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА

У ТОКУ ИСПОРУКА МЕРКАНТИЛНОГ КУКУРУЗА ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА СА ТЕРИТОРИЈЕ ОПШТИНЕ ТРСТЕНИК

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде спровело је конкурс преко кога је одобрена помоћ узгајивачима млечних крава у виду бесповратне доделе меркантилног кукуруза.

Расински округ сложно у нове победе

Члан председништва и главног одбора СНС, Милена Турк, присуствовала је седницама које су одржане данас у МТС дворани, а којим је председавао председник странке Александар Вучић.

ТРСТЕНИЧКИ НАПРЕДЊАЦИ ОБЕЛЕЖИЛИ 8. МАРТ

Функционери и активисти општинског одбора Српске напредне странке Трстеник традиционално су поклањањем садница ружа и промотивног материјала честитали својим суграђанкама 8. март, међународни дан жена.

Pages