Саопштења

Саопштење ОО снс трстеник

Општински одбор СНС Трстеник најоштрије осуђује лажи и нападе Куртијевог екстремисте Свечље, који упорно покушава да Србију доведе у везу са догађајима у Бањској.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ОО ТРСТЕНИК

     Нова ванредна седница Народне скупштине Републике Србије, на чијем дневном реду се налазе ребаланс буџета, као и одлуке које се тичу повећања пензија и плата, накнада мајкама деце до 16 година, повећање издвајања за лечење деце од најтежих болести, очигледно је била прилика за још ј

САОПШТЕЊЕ ОО СНС ТРСТЕНИК

Општински одбор Српске напредне странке Трстеник, на челу са председницом Миленом Турк, најоштрије осуђује ко зна које по реду претње упућене председнику Републике Србије Александру Вучићу и премијерки Ани Брнабић од стране Јове Бакића и Бојана Пајтића. 

ОО СНС ТРСТЕНИК ОСУЂУЈЕ ПОЛИТИЗАЦИЈУ ТРАГЕДИЈА КОЈЕ СУ ЗАДЕСИЛЕ СРБИЈУ

У данима када Србија одаје почаст настрадалима, Општински одбор Српске напредне странке Трстеник најоштрије осуђује позив опозиције на улице и на немире, и ово оцењује као најнижи морални чин, какав није виђен одавно на политичкој сцени Србије.

САОПШТЕЊЕ ОО СНС ТРСТЕНИК

Општински одбор Српске напредне странке Трстеник најоштрије осуђује још један у низу отворених прижељкивања смрти председника Републике Србије, Александра Вучића.

САОПШТЕЊЕ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ ТРСТЕНИК

ОО СНС Трстеник најоштрије осуђује, још један у низу, безобзирних напада на Александра Вучића и његову породицу.

Недопустиво је и неприхватљиво нападати чланове породице својих политичких неистомишљеника, а ово је само још један јасан показатељ да опозицији, у њиховој борби за власт, ништа није свето.

Pages