Саопштења

ПРЕДСЕДНИЦА МИЛЕНА ТУРК ЧЕСТИТАЛА ВАСКРС

У име општине Трстеник и своје име честитам вам Васкрс, велики и најрадоснији празник који симболизује победу живота над смрћу са жељом да га проведете са својим најближим у здрављу, миру и духовном благостању.

Милена Турк честита Дан државности Републике Србије

Поштовани суграђани, драге комшије, Желим да вам честитам Дан државности Републике Србије, празник који је у нашој историји и верски празник и симбол поносног уздизања српске државе. Симбол борбе Србије, која је кроз историју била и нападана и освајана, али никад покорена.

Turk:Није им сметало када је Наменска била на корак од банкрота

Током данашње расправе у више наврата могли смо чути да Република Србија треба интензивније да улаже у сопствену привреду и заиста када подвучемо црту и сумирамо резултате, може се рећи да је јасно да је стратешка политика Владе Републике Србије, СНС, Александра Вучића управо интензивно улагање у оживљавање наше при

Милена Турк:Изградња Дечије универзитетске клинике Тиршова 2 је велики дан за Србију

Предлог закона о потврђивању Оквирног споразума о зајму који се односи на изградњу Дечије универзитетске клинике Тиршова 2 и ово је заиста велики дан за Србију, јер говоримо о податку који се односи на то да постојећи центар обави годишње око 150.000 прегледа наших најмлађих пацијената у Србији.

Саопштење ОО СНС ТРСТЕНИК

ОО СНС Трстеник најоштрије осуђује скандалозни и срамни позив на убиство председника Србије Александра Вучића који је на свом твиту упутила бивша политичарка Весна Пешић. ОО СНС Трстеник позива надлежне органе да се преиспита и што пре стане на пут оваквом понашању.

Pages