Саопштења

Turk:Није им сметало када је Наменска била на корак од банкрота

Током данашње расправе у више наврата могли смо чути да Република Србија треба интензивније да улаже у сопствену привреду и заиста када подвучемо црту и сумирамо резултате, може се рећи да је јасно да је стратешка политика Владе Републике Србије, СНС, Александра Вучића управо интензивно улагање у оживљавање наше при

Милена Турк:Изградња Дечије универзитетске клинике Тиршова 2 је велики дан за Србију

Предлог закона о потврђивању Оквирног споразума о зајму који се односи на изградњу Дечије универзитетске клинике Тиршова 2 и ово је заиста велики дан за Србију, јер говоримо о податку који се односи на то да постојећи центар обави годишње око 150.000 прегледа наших најмлађих пацијената у Србији.

Саопштење ОО СНС ТРСТЕНИК

ОО СНС Трстеник најоштрије осуђује скандалозни и срамни позив на убиство председника Србије Александра Вучића који је на свом твиту упутила бивша политичарка Весна Пешић. ОО СНС Трстеник позива надлежне органе да се преиспита и што пре стане на пут оваквом понашању.

Саопштење ОО СНС ТРСТЕНИК

Свакодневне лажи, глупости и афере које измишљају и фабрикују сваки дан лидери СзС и њихов потрчко из Трстеника, имају за циљ да скрену пажњу са резултата и успеха којима Србија треба да се поноси.

Трстенички напредњаци осудули позив на убиство председника Вучића

Трстенички напредњаци јединствени су у осуди јасних алузија на позив на убиство председника државе које су Ђиласови медији, два пута у само неколико дана, пласирали на својим насловним странама.

Pages