Саопштења

Народна посланица Милена Турк даје пуну подршку Александру Вучићу.

Пуна подршка политици коју води Александар Вучић !!!
Србија је након спроведених реформи консолидовала финасије, створени су услови за раст и развој привреде, за привлачење инвестиција и отварање нових радних места. Након година стагнирања, пропадања и урушавања привреде, Србија је на путу опоравка и смањења јавног дуга. Само земља која ужива углед и поштовање, економски и политички стабилна, са добрим односима са истоком и са западом може имати статус лидера у региону, и то је оно чиме се поносимо. Грађани су препознали ове резултате и недвосмислену подршку дали управо политици коју води Александар Вучић.
Зато су за сваку осуду све учесталији покушаји опозиције да насилно и мимо изборних резулата преузме власт. Грађани су препознали да је једини интерес који штите Ђиласови савезници свој властити и јасно поручили да их више не желе на политичкој сцени Србије. Веома добро памте за време чијег је мандата такозвано Косово прогласило независност, као и измештање питања јужне српске покрајине из Уједињених нација у ЕУ. Грађани не праштају то што је тадашњи режим у критичним тренуцима седео скрштених руку и што данас без срама глуме патриоте са милионским износима на рачуну.
Најоштрије осуђујем позиве опозиционара на пуч, рушење државе , државни удар и насилно преузимање власти. Србија се ,као правна држава мора поштовати и нема места насиљу, крвопролићи и хаосу. Грађани су поверење дали Александру Вучићу и на изборима поручили да политика Српске напредне странке нема алтернативу.