Саопштење Општинског одбора Српске напредне странке Трстеник

Поводом низа бескрупулозних лажи последњих дана које је, по налогу Вука Јеремића и Драгана Ђиласа, изнео Мирослав Алексић, ОО СНС Трстеник жели да упита Мирослава Алексића, када се већ бави незаконитим радњама зашто је себи противзаконито подигао плату у време док је вршио функцију председника општине Трстеник и када ће да врати новац који је узео од грађана ?

Алексић је у то време имао плату од око 113.000,00 динара што је ДРИ у контроли утврдила као велику неправилност , јер је законито требао да прима око 79.000,00 динара. Алексић је познат и као посланик који је на парламентарним изборима 2016.године на листи СДС- ЛДП освојио око 1700 гласова и постао један од посланика који је са најмање гласова ушао у Скупстину Србије, а након тога предао странку Вуку Јеремићу и постао његов потрчко.

ОО СНС Трстеник оштро осуђује бахато и неконтролисано понашање Алексића са циљем да се он и њему слични, никада више не нађу на руководећим позијиама у нашој општини а ни било где у нашој земљи.