СЗС избојкотовао сам себе или ти извршио политичко самоубиство!

После избора у Медвеђи свима је јасно зашто квази елита сакупљена под заједнички тајкунски блок Савеза за Србију мора да бојкотује изборе. Рекордна излазност на изборе у Медвеђи од 67% и убедљива победа СНС са коалиционим партнерима од 65% и поред позива моћника из опозиције на бојкот јасан је показатељ колико ко има поверења у народу . Александар Вучић и СНС раде сваког дана на стварању услова за бољи живот грађана и на развоју целе Србије и зато је сигурно да ће и на свим будућим изборима резултати бити слични и то уз велику излазност, јер народ препознаје и цени људе који вредно раде и имају резултате а не верују људима који би само бојкотовали а на приватном рацунима не бојкотују милионе. Народ је видео да је једини циљ СЗС да дођу на власт по сваку цену, па чак и силом - без избора, и та њихова жеља је толико велика и јака да су заборавили и на Устав и на законе које су сами доносили па ваљда мисле да су богом дани да Србију вуку тамо где су је оставили пре неку годину, уништену, понижену и пред банкротом, док су њихови џепови били све пунији. Зато су последњи избори у Медвеђи уједно и јасна порука таквој позицији - народ се определио да бојкотује управо такво неодговорно понашање лидера СЗС и да масовно изађе на изборе и подржи политику Александра Вучића која гарантује стабилност напредак је будућност за Србију! Председник ОО СНС Трстеник , Александар Ћирић.